Én kommentar til «Hevde seg seksuelt eller bremses?»

  1. Hørte på radiodebatten nå,det er samme gamle lekse om at det er menn som må lære seg å forstå kvinners signaler,respektere kvinners grenser, det er menn sommå få bedre opplæring i dette gjenom skolen osv. Hvorfor problematiseres aldri kvinnens rolle? Kvinners signaler, er de fritatt fra undersøkelse og problematisering? Hvorfor skal vi hele tiden få høre at vi menn må endre oss?
    Og så dette evindelige feministisk innlærte preket om at seksualiteten alltid har vært på menns premisser. Hvordan er det mulig å si noe slikt samtidig som vi VET at det er hunnkjønnet som er den selekterende part? Så lenge kvinner har(velger å ha) den pasive rollen i samband med inititiativ og kurtisen, hvor menn skal by seg frem og forføre,og enhver manns seksualliv er avhengig av at det er kvinner som sier ja til hans inititativ,hvordan kan man da si at seksualiteten er på menns premisser?
    Det er og har alltid vært kvinnen som har den seksuelle makten, dette vet vi og det er hykleri å påstå noe annet, og kvinner vet å bruke denne makten ikke minst!
    Hva med at vi i fellesskap slutter med feministisk vinklede angrep på mannligheten og snart begynner å gå kvinnelighetens alle mørke sider etter i sømmene? Hva med å lære kvinner å dele ansvaret vi menn nå bærer alene, for inititativ og avvisning. Det er selvsagt så enkelt å være i en offerrolle, det er så vanskelig å skyldbelegge den passive part om noe ikke går slik man så for seg i ett seksuelt møte. Vi menn har lite valg,vi MÅ være aktive, vi må ta kostnadene ved det. Kvinner skal bære skumme fløten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.