Finansiering av Maskulinist.no

Fra faste lesere ber vi om et støttebeløp på 200 kr pr år som et ”abonnement”. Bruk donasjonsknappen!

Maskulinist.no har vært drevet uten økonomisk støtte i fire år. Vi hadde en viss inntekt i 2007-08 i forbindelse med et oppdrag for Mannspanelet finansiert av Barne- og likestillingsdepartementet. Prosjektet gav et lite overskudd.

Maskulinist.no kan ses som et entreprenørtiltak (for ikke å si pioner-). Vi gjør alt det webtekniske arbeidet selv i tillegg til det innholdsmessige. Økonomiske bidrag fra lesere og meningsfeller vil gjøre det mulig å skrive mer. Vi har konkrete ideer for nye artikler og ser et behov for å utvide nettstedets forbindelse med sosiale medier, blant annet. Nettstedet  trenger løpende oppdatering, også teknisk.

Vi har søkt støtte fra stiftelsen Fritt Ord flere ganger, uten å nå opp. Vi har forsøkt offentlig støtte, men mulighetene er små, da vi ikke er noen medlemsorganisasjon. Våre tanker er ikke populære blant folk som forvalter penger og folk som vokter dørene innenfor samfunn og kultur, er vår erfaring. Vi skifter imidlertid ikke mening av den grunn. Vi er sikre på at manglende støtte fra det offentlige, og fra relevante institusjoner, ikke skyldes mangel på kvalitet eller relevans i det vi skriver.

Fra faste lesere ber vi som sagt om et støttebeløp på 200 kr pr år som et ”abonnement”. Hvis du er enig i det vi skriver, kan du også støtte oss politisk ved f eks å gi det samme beløpet en gang til.

Arild Brock (redaktør)

PS: Det snakkes i dag om ”attention economy”. De som gir oppmerksomhet til en person eller en aktivitet, skal være de som gir aktiviteten verdi. På det psykologiske plan kjenner vi igjen dette. Det styrker oss når lesere syns på statistikken eller skriver kommentarer. Men jobben med å skrive artikler må også gjøres. Det er dette som er den virkelige økonomien, mener vi.

2 kommentarer til «Finansiering av Maskulinist.no»

  1. Jeg mener det er viktig at menns stemmer kommer mer fram i likestillings- og kjønnsdebatten. Vi utgjør tross alt omtrent halve befolkningen. Dette burde selvfølgelig staten også se og bidra med nogenlunde tilsvarende beløp som de bruker på å la kvinners stemmer komme fram. Inntil det skjer, kan vi menn bidra som best vi kan med å støtte de stemmene som allerede finnes. Selv om jeg ikke nødvendigvis er enige i absolutt alt dere skriver, synes jeg det er flott at dere står på for oss menn. Og dermed også for kvinner. For et samfunn med mange gode, sterke og stolte menn, blir også et bedre samfunn for alle. Jeg har derfor donert mitt først beløp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.