Sexegoisme

I Dagbladet reises spørsmålet om norske kvinner er egoistiske, krevende og dominerende i senga. Godt spørsmål, vil jeg si. Familieterapeut, sexolog og forfatter Eva Mohn sier i et intervju at hun mener det er slik. Hun sier til og med at menn føler seg som sexslaver. Dagbladet spør også tre andre kvinner, som alle representerer en form for ekspertise. De tre gir høyst ulike svar. Men også blant disse registrer vi en viss støtte til menn. Den ene mannen som er spurt, Gjermund Skaar fra REFORM, siteres bare på sitt syn på 1950-tallets sexliv. Det er ikke første gangen vi ser kvinner framstå som sterkere forsvarere av menns interesser enn det menn gjør.

  • email
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
Dette innlegget ble publisert i Familie, Kjønnsrelasjoner, Lenkeartikkel. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *